Photo – Dissabte "doblete" de rècord. A les dissabte 31 a les 20h al CCC Octubre, c/ sant Ferran, li farem paret a Dani Rossell cantautor picassentí que presenta nou treball. Soc un bajoca, m’esplique, si les cançons pop no duen dolçaina o en el seu defecte guitarra elèctrica amb overdrive em costa que m’entren, que anem a fer-li. El treball del Dani es d’aquells íntims, despullats, poperos, m’ha costat entendre que son molt bons temes. Cada dia m’agraden mes, em deixen un cert regust a Bustamante, el bo, Julio (no confondre amb furtamantes el mediàtic ) i això en territoris poperos vol dir molt. A escassos 50 metres està el mercat central de València ciutat, a partir de les nou de la nit cantaré en la nit del premis Octubre. Amb petit homenatge a la "fera ferotge" alcoiana inclòs. No em negareu que fer "doblete" amb cinquanta metros de distancia entre un lloc i l’altre no es tot un rècord !!!Dissabte "doblete" de rècord. A les dissabte 31 a les 20h al CCC Octubre, c/ sant Ferran, li farem paret a Dani Rossell cantautor picassentí que presenta nou treball. Soc un bajoca, m'esplique, si les cançons pop no duen dolçaina o en el seu defecte guitarra elèctrica amb overdrive em costa que m'entren, que anem a fer-li. El treball del Dani es d'aquells íntims, despullats, poperos, m'ha costat entendre que son molt bons temes. Cada dia m'agraden mes, em deixen un cert regust a Bustamante, el bo, Julio (no confondre amb furtamantes el mediàtic ) i això en territoris poperos vol dir molt. A escassos 50 metres està el mercat central de València ciutat, a partir de les nou de la nit cantaré en la nit del premis Octubre. Amb petit homenatge a la "fera ferotge" alcoiana inclòs. No em negareu que fer "doblete" amb cinquanta metros de distancia entre un lloc i l'altre no es tot un rècord !!!

No Comments

Comments are closed.

Us de cookies

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar la navegació. Si continueu navegant per ella estareu acceptant la nostra política de cookies, punxa a l'enllaç per a més informacióplugin cookies

CERRAR